By Passie

"Where beauty, style and passion are born"

One by one

Met deze techniek wordt er één extension op één natuurlijke haar gezet. Je kunt zelf de lengte en dikte kiezen. De extensions zijn niet schadelijk voor je eigen wimpers omdat de styliste kijkt naar de staat van de natuurlijke haar en jou adviseert een goede lengte en dikte van de extension te kiezen.

lashlift
russion volume

Russian volume

Bij deze techniek worden er meerdere extensions op 1 haar geplaatst zodat het effect voller is. Je kunt hier ook zelf bepalen hoe het effect wordt, waarbij altijd rekening wordt gehouden met je eigen wimpers.

Wenkbrauwstyling

Bij wenkbrauwen kijken we altijd naar de vorm van jouw gezicht en welke wenkbrauwvorm er bij jou past. Ik probeer de wenkbrauwen altijd nog zo vol mogelijk te houden maar wel strak en weer netjes. Bij het verven van de wenkbrauwen kan er gekozen worden tussen normale verf of henna. Het verschil is dat normale verf 6-8 weken in de haren blijft zitten en henna 5-10 dagen op de huid en nog is 6-8 weken in de haren. Met henna krijg je in het begin dus een getekend effect.

wenkbrauwstyling

Powderbrows

Bij Powderbrows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Dit is een vorm van (semi) permanente make-up (SPMU) voor wenkbrauwen.

Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent, dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een nabehandeling (touch-up) moet geven om weer langer van je mooie wenkbrauwen te kunnen genieten.

Lash volume lift

Hierbij wordt de natuurlijke wimper gekruld door siliconen pads en 3 verschillende lotions. Met een lash lift worden alle wimpers omhoog gelift en krijg je een sprekende blik.

make up

Make-Up

Wij kunnen elke make-up look naar uw wens maken. Gala’s, bruiloften of een fotoshoot niets is te gek en ik sta voor je klaar om de make-up te doen en iedereen nog mooier te maken.